Rabu, 13 April 2011

tak besedia lagi??

mood study week ni lebih kearah rumah tangga! hahahha... gilo...gilo....hohoho... apa mau jadi....?? mood sampingan ni.....hehehhe mana idak....pihak en.pacik duk bergurau2 tnya bila mau tunang...!! walaupun hanya sesi lawak king semata...tapi...hati kome takut weeeiii.... mmg la kome der jugak merancang nak bertunang...tp kome tau mak kome mesti suh langsung final year nya... kome pun bukan la gatai sgt nak langsung awai2....tak seeeeoooo kome...hehehhe... mmg rancang time2 mcm tu lah.... :) (malu we...malu!) smua dah dirancang.....mintak dipermudahkan.....amin.... sekarang ni ramai pulak kekawan yang duk nak kawin...mcm bebaris p ambik duit lak kat bank... adakah aku sudah tua? atau dowag yng gatai?? hahahha...(jelas sgt besar disitu!) apo2 pun....aku bab2 nak kawin ni mmg tak besedia lagi...jauhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....lagi.... bab utk bertunang tu...takper la...(sb rasa mcm tanggungjawab mcm tak byk jer kan?? :P) ni nak kawin?? ya amat besar tanggungjawab itu....mmg masih tak bersedia lagi.... no...no...no... hidup aku pun tunggang langgang! kain baju pun antar kat umh mak suh basuh...(sila jgn contohi perangai ini yaaa...) tido pun ikut sesedap mata jer....hehehe... ni kalau dah idup berdua?? abes la "quality time" kome tu.....hehehhe mau tido puas2 lagi! mau manja2 ngan mak puas2 lagi! mau jd malas sepuas2nya lagi! hahahha.... biaq p dowang yang nak kawin tu jalan luu.... i will following u......hehehhe... tapi yg semestinya selepas abes belajar....(ya.....saya takkan jd isteri dan pelajar dlm masa yg sama...jgn riso...) tapi....tunangan owg tu...mybe la....tu pun last2 sem.... mintak smuanya dipermudahkan....amin.... :) layyyyyaaaaaaaaaaannnnn....!

2 ulasan:

  1. amin!
    hehhehe...kalau bulan depan depa mai meminang..guana???
    hahahhahha

    BalasPadam
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam